letsfaceit

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Zara - 22 mars 2011 20:03

Nu har jag gnuggat geniknölarna igen, och allt började på toaletten på jobbet.........Ja, jag vet! ;)


Denna vilja vi allra flesta har av att dölja att vi gör nummer två och även släpper väder.

Detta är ju ett fullkomligt naturligt fenomen som vi alla pysslar med, ingen mindre än nån annan egentligen och vissa väljer även att underhålla på detta vis.


Fisar finns i alla dess former, ljud och lukter!

T.ex.fis, smygare, brakskit, prutt, prupp, ja kärt barn har många namn! Och var av en av dessa ord kan jag garantera får dig att tänka på ett speciellt ljud och en speciell lukt bara av att läsa dom.

Vissa spar sina under täcket för att insupa odören vid ett senare tillfälle, vissa viftar upp den i sitt eget ansikte, eller varför inte gärna i nån annans.


Jag kan inte låta bli att undra över nöjet och varför man väljer att lukta på sin egen stank, det är ju inte direkt så att det kommer lukta hallonbåtar? Är det så att man blir aschockad varenda gång den luktar skit? Och varför luktar inte dina egna fisar lika illa som andras?


Men sen kommer vi också till steg två, varför är det pinsamt att fisa inför andra ibland och ibland inte?

Varför släpper man inte av en brakare på första dejten?

Jo, för rädsla att den andra inte ska tycka om dig när du gör en naturlig grej som den andre gör lika mycket utav, vilket då innebär att båda går med magknip och sen måste "pudra näsan" för att släppa på spänningen.


Samma sak med att göra nummer två, herregud, det finns till och med ett sätt med titel på för att dölja eländet, nämligen plumspapper, som iaf väldigt många damer använder.

Och för att göra det hela ännu diskretare dyker du upp utanför badrumsdörren och stinker Glade Potpuri istället, knappast mindre uppenbart vad du gjort därinne....och därinne stinker det Glade Potpuri och gårdagens middag ;)


Och vi har mardröms scenarior som att vara borta och bajsa, och toa pappret tar slut, för det har ju säkerligen aldrig hänt värdinnan/värden själv nån gång ;) Men vissa går hellre med skit i baken än å förnedrar sig och ber om papper, och då erkänner att dom har B:A:J:S:A:T!


Ett annat hiskeligt scenario är när man ätit tacos och dagen efter beslutar sig för att göra sig av med dölasten, och någon annan ska in direkt efter, då skyller dom flesta på nån tidigare toagäst, eller hundskit under skon, hellre än att bara säga: -" PUH, fy fan vilken skön skit! Håll för näsan kompis!"


Det finns en hel del kontrast i detta, barn kan fisa och bajsa, när som helst och hur som helst, i de flesta fall, med öppen dörr och en rejäl beskrivning hur det som kom ut där bak såg ut.


Nykära par gör inget utav det, och defintivt inte med öppen dörr.


Äkta makar/sambos kan göra en del utav detta, ibland den ena parten mer än den andra, vissa kan även borsta tänderna samtidigt som den andra klämmer korv. (detta övergår mitt förstånd)


Killkompisar fiser högt och ljudligt bland vänner, viftar gärna upp en och annan i ansiktet på en vän, gapskrattar eller varför inte ha en liten tävling?


Tjejer gör inte det ovan nämnda med sin vänner, och i så fall väldigt få.


Att skämmas över lukt och ljud är nåt de flesta verkar komma över när de närmar sig medelåldern...antingen är det bara förståndet som kommer i kapp, eller så skiter de bokstavligt talat i det!

Vadå? Är det onsdag?

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Queen of the castle!


I´m one of those ladies who can´t ware white without getting dirty!

Skriv en kråka :)

Bring it on!

2 besvarade frågor

Read me!

Senil Arkiv

Omröstning

Avsluta meningen! Den här bloggen är...
 ..Fullständigt fantastisk!
 ..Alldeles alldeles underbar!
 ..Klarar mig inte utan!
 ..Har den på Bloglovin of course!

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

Bör följas slaviskt

RSS

..Oo..

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Bloglovin´

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards